Nabeschouwing Qarabağ - Dundalk (3-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 31 juli 2019 - 19:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Qarabağ het woensdag 31 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in Azərsun Arena in Baku.

Via de Qarabağ - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Dundalk (3-0)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Dundalk is onder leiding van scheidsrechter Svein Oddvar Moen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Romero, waarmee Qarabağ met 1-0 de leiding nam. Qarabağ vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ailton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. Romero van Qarabağ die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Svein Oddvar Moen, waardoor Qarabağ een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Qarabağ - Dundalk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Qarabağ Doelpunt J. Romero met assist van A. Zoubir Qarabağ 1-0
25' Wissel Qarabağ Wissel D. Quintana voor F. Ozobic Qarabağ
56' Wissel Dundalk Wissel S. Murray voor S. Hoare Dundalk
65' Wissel Dundalk Wissel J. Mountney voor P. McEleney Dundalk
73' Wissel Qarabağ Wissel S. Slavchev voor Michel Qarabağ
76' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Ailton met assist van M. Medvedev Qarabağ 2-0
79' Wissel Dundalk Wissel D. Kelly voor M. Duffy Dundalk
82' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor M. Medvedev Qarabağ
87' Doelpunt Qarabağ Doelpunt J. Romero met assist van A. Zoubir Qarabağ 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Dundalk
Opstellingen Qarabağ - Dundalk
De opstellingen van Qarabağ en Dundalk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dundalk zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.