Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Atlético Madrid (2-1) || Champions League 2019/2020

Donderdag 13 augustus 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Red Bull Leipzig het donderdag 13 augustus 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Red Bull Leipzig - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Atlético Madrid (2-1)

Het Champions League duel tussen Red Bull Leipzig en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 2-1 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door D. Olmo, waarmee RB Leipzig met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Joao Felix in de 71e minuut zorgde er even later voor dat Atlético Madrid weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 88e minuut zette T. Adams zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee RB Leipzig de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Szymon Marciniak, waardoor Red Bull Leipzig een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Red Bull Leipzig - Atlético Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt D. Olmo met assist van M. Sabitzer RB Leipzig 1-0
58' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor H. Herrera Atlético Madrid
62' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Renan Lodi Atlético Madrid
70' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor L. Klostermann RB Leipzig
71' Penalty Atlético Madrid Penalty Joao Felix Atlético Madrid 1-1
72' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Morata voor D. Costa Atlético Madrid
72' Wissel RB Leipzig Wissel T. Adams voor K. Laimer RB Leipzig
82' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor K. Kampl RB Leipzig
83' Wissel RB Leipzig Wissel P. Schick voor D. Olmo RB Leipzig
83' Wissel RB Leipzig Wissel A. Haidara voor C. Nkunku RB Leipzig
87' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor A. Haidara RB Leipzig
88' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt T. Adams met assist van Angelino RB Leipzig 2-1
92' Wissel RB Leipzig Wissel N. Mukiele voor M. Sabitzer RB Leipzig
92' Wissel Atlético Madrid Wissel Felipe voor Koke Atlético Madrid
96' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Gimenez Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Atlético Madrid
Opstellingen Red Bull Leipzig - Atlético Madrid
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Julian Nagelsmann
Voorbeschouwing Red Bull Leipzig - Atlético Madrid

Red Bull Leipzig en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Red Bull Leipzig en Atlético Madrid elkaar treffen in de Champions League.