Nabeschouwing Red Bull Leipzig - PSG (0-3) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 18 augustus 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Red Bull Leipzig het dinsdag 18 augustus 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Red Bull Leipzig - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - PSG (0-3)

Het Champions League duel tussen Red Bull Leipzig en PSG is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 0-3 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Marquinhos, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Di Maria op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee J. Bernat zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Björn Kuipers, waardoor PSG een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Red Bull Leipzig - PSG 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Marquinhos met assist van A. Di Maria Paris Saint Germain 0-1
42' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Di Maria met assist van Neymar Paris Saint Germain 0-2
48' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor P. Kimpembe Paris Saint Germain
46' Wissel RB Leipzig Wissel E. Forsberg voor C. Nkunku RB Leipzig
46' Wissel RB Leipzig Wissel P. Schick voor D. Olmo RB Leipzig
56' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt J. Bernat met assist van A. Di Maria Paris Saint Germain 0-3
61' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor K. Laimer RB Leipzig
62' Wissel RB Leipzig Wissel M. Halstenberg voor K. Laimer RB Leipzig
64' Wissel RB Leipzig Wissel T. Adams voor K. Kampl RB Leipzig
79' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Halstenberg RB Leipzig
79' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Y. Poulsen RB Leipzig
83' Wissel RB Leipzig Wissel W. Orban voor L. Klostermann RB Leipzig
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor L. Paredes Paris Saint Germain
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Verratti voor A. Herrera Paris Saint Germain
86' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Choupo-Moting voor K. Mbappe Paris Saint Germain
87' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Sarabia voor A. Di Maria Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - PSG
Opstellingen Red Bull Leipzig - PSG
De opstellingen van Red Bull Leipzig en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en PSG zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Julian Nagelsmann
Voorbeschouwing Red Bull Leipzig - PSG

Red Bull Leipzig en PSG spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Red Bull Leipzig en PSG elkaar treffen in de Champions League.