Nabeschouwing Riga - Dundalk (0-0) (4-5 na strafschoppen) || Champions League 2019/2020

Woensdag 17 juli 2019 - 18:30 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Riga het woensdag 17 juli 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in RTU stadions in Riga.

Via de Riga - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Riga - Dundalk (0-0) (4-5 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Riga en Dundalk is onder leiding van scheidsrechter Dimitar Mechkarovski geëindigd in een overwinning voor Dundalk. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Dundalk het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor H. Prenga van Riga. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 111e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Riga en Dundalk gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Dundalk kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Dundalk, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Riga - Dundalk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Riga - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Riga Gele kaart voor H. Prenga Riga
33' Gele kaart Riga Gele kaart voor T. Saric Riga
50' Wissel Riga Wissel F. Brisola voor R. J. Rodrigues Figueira Riga
52' Wissel Riga Wissel D. Rakels voor J. Bopesu Riga
55' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor C. Shields Dundalk
64' Wissel Dundalk Wissel S. Murray voor J. Mountney Dundalk
66' Gele kaart Riga Gele kaart voor O. Laizans Riga
81' Wissel Dundalk Wissel D. Kelly voor R. Benson Dundalk
81' Wissel Riga Wissel S. Panic voor O. Laizans Riga
89' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Kelly Dundalk
99' Wissel Dundalk Wissel D. Jarvis voor C. Shields Dundalk
106' Wissel Riga Wissel V. Gabovs voor A. Visnakovs Riga
111' Wissel Dundalk Wissel G. Kelly voor P. McEleney Dundalk
111' Tweede gele kaart Riga Tweede gele kaart voor H. Prenga Riga
1' Penalty gescoord in shootout Riga Penalty gescoord in shootout R. Debelko Riga 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Dundalk Penalty gescoord in shootout P. Hoban Dundalk 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Riga Penalty gescoord in shootout T. Saric Riga 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Dundalk Penalty gescoord in shootout S. Murray Dundalk 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Riga Penalty gescoord in shootout V. Gabovs Riga 3-2
3' Penalty gescoord in shootout Dundalk Penalty gescoord in shootout D. Jarvis Dundalk 3-3
4' Penalty gemist in shootout Riga Penalty gemist in shootout F. Brisola Riga
4' Penalty gemist in shootout Dundalk Penalty gemist in shootout D. Massey Dundalk
5' Penalty gemist in shootout Riga Penalty gemist in shootout S. Panic Riga
5' Penalty gemist in shootout Dundalk Penalty gemist in shootout G. Kelly Dundalk
6' Penalty gescoord in shootout Riga Penalty gescoord in shootout D. Rakels Riga 4-3
6' Penalty gescoord in shootout Dundalk Penalty gescoord in shootout J. McGrath Dundalk 4-4
7' Penalty gemist in shootout Riga Penalty gemist in shootout A. Petersons Riga
7' Penalty gescoord in shootout Dundalk Penalty gescoord in shootout S. Hoare Dundalk 4-5
Video hoogtepunten en samenvatting Riga - Dundalk
Opstellingen Riga - Dundalk
De opstellingen van Riga en Dundalk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Riga gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dundalk zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.