Nabeschouwing Rosenborg - Dinamo Zagreb (1-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 27 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Rosenborg het dinsdag 27 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Dinamo Zagreb (1-1)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Rosenborg en Dinamo Zagreb geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Akintola, waarmee Rosenborg met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Gojak, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rosenborg - Dinamo Zagreb 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rosenborg Doelpunt B. Akintola met assist van M. Jensen Rosenborg 1-0
43' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor E. Dilaver Dinamo Zagreb
47' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Soderlund Rosenborg
66' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor I. Hajrovic Dinamo Zagreb
71' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Gojak Dinamo Zagreb 1-1
74' Wissel Rosenborg Wissel Y. de Lanlay voor B. Akintola Rosenborg
74' Wissel Rosenborg Wissel A. Trondsen voor M. Lundemo Rosenborg
81' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. B. Atiemwen voor M. Orsic Dinamo Zagreb
84' Wissel Rosenborg Wissel E. K. Ceide voor V. Hedenstad Rosenborg
84' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Leovac Dinamo Zagreb
92' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranovic voor D. Olmo Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Dinamo Zagreb
Opstellingen Rosenborg - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Rosenborg en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.