Nabeschouwing Saburtalo - Sheriff (1-3) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 16 juli 2019 - 19:30 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Saburtalo het dinsdag 16 juli 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Saburtalo - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saburtalo - Sheriff (1-3)

Het Champions League duel tussen Saburtalo en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Pavel Orel geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheriff kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Latifi. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Margvelashvili zorgde ervoor dat Sheriff op 0-2 kwam te staan in de 8e minuut. In de 11e minuut volgde een derde treffer van Sheriff, waarmee R. Tambe zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 59 minuten deed O. Rolovic iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Saburtalo werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Saburtalo echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 73e minuut moest Sheriff verder met een man minder, nadat M. Palcic een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sheriff.

LIVE Saburtalo - Sheriff 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saburtalo - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sheriff Doelpunt L. Latifi Sheriff 0-1
8' Eigen doelpunt Sheriff Eigen doelpunt G. Margvelashvili Sheriff 0-2
11' Doelpunt Sheriff Doelpunt R. Tambe met assist van G. Boban Sheriff 0-3
12' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Palcic Sheriff
22' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Hordiienko Sheriff
23' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Kokhreidze Saburtalo
39' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor V. Goncalves Saburtalo
59' Doelpunt Saburtalo Doelpunt O. Rolovic Saburtalo 1-3
62' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Y. Kendysh Sheriff
62' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor O. NDiaye Sheriff
69' Wissel Sheriff Wissel Leandro voor G. Boban Sheriff
69' Wissel Sheriff Wissel A. Palic voor A. Hordiienko Sheriff
70' Wissel Saburtalo Wissel A. Tera voor S. Altunashvili Saburtalo
73' Tweede gele kaart Sheriff Tweede gele kaart voor M. Palcic Sheriff
77' Wissel Saburtalo Wissel G. Gabedava voor O. Rolovic Saburtalo
78' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Margvelashvili Saburtalo
80' Wissel Saburtalo Wissel L. Shindagoridze voor V. Goncalves Saburtalo
83' Wissel Sheriff Wissel J. Jach voor G. Anton Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Saburtalo - Sheriff
Opstellingen Saburtalo - Sheriff
De opstellingen van Saburtalo en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saburtalo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Saburtalo - Sheriff

Saburtalo en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Orel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saburtalo en Sheriff in de Champions League vond plaats op 10 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saburtalo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Saburtalo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheriff slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.