Nabeschouwing Salzburg - Genk (6-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Salzburg het dinsdag 17 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Genk (6-2)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Genk is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 6-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 5-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van E. B. Haland. Salzburg vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. B. Haland op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee Hwang Hee-Chan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 40 minuten deed J. Lucumi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Genk werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 45e minuut nadat E. B. Haland namens Salzburg de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 47e minuut was het D. Szoboszlai van Salzburg wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Genk om te scoren. In de 52e minuut zette M. Samata de stand op 5-2 in het voordeel van Genk. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Salzburg. Het was A. Ulmer die in de 66e minuut de stand op 6-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer en eindigde de wedstrijd dus met een 6-2 stand in het voordeel van Salzburg.

LIVE Salzburg - Genk 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland met assist van T. Minamino Salzburg 1-0
34' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland met assist van Hwang Hee-Chan Salzburg 2-0
36' Doelpunt Salzburg Doelpunt Hwang Hee-Chan met assist van Z. Junuzovic Salzburg 3-0
40' Doelpunt Genk Doelpunt J. Lucumi Genk 3-1
45' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland met assist van Hwang Hee-Chan Salzburg 4-1
47' Doelpunt Salzburg Doelpunt D. Szoboszlai met assist van T. Minamino Salzburg 5-1
46' Wissel Genk Wissel T. Bongonda voor J. Ito Genk
47' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor R. Kristensen Salzburg
50' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor A. Bernede Salzburg
52' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samata met assist van T. Bongonda Genk 5-2
58' Gele kaart Genk Gele kaart voor T. Bongonda Genk
62' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Szoboszlai Salzburg
62' Wissel Salzburg Wissel M. Okugawa voor D. Szoboszlai Salzburg
66' Doelpunt Salzburg Doelpunt A. Ulmer met assist van Z. Junuzovic Salzburg 6-2
72' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor E. B. Haland Salzburg
72' Wissel Genk Wissel I. Hagi voor D. Ndongala Genk
83' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. Samata Genk
84' Wissel Salzburg Wissel P. Farkas voor R. Kristensen Salzburg
86' Wissel Genk Wissel P. Onuachu voor B. Heynen Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Genk
Opstellingen Salzburg - Genk
De opstellingen van Salzburg en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.