Nabeschouwing Sūduva - Crvena Zvezda (0-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 9 juli 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Sūduva het dinsdag 9 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Marijampolės sporto centro stadione in Marijampolė.

Via de Sūduva - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sūduva - Crvena Zvezda (0-0)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Sūduva en Crvena Zvezda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Crvena Zvezda, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Crvena Zvezda kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jørgen Daugbjerg Burchardt niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sūduva - Crvena Zvezda 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sūduva - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor B. Jovicic Crvena Zvezda
39' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor J. Cadjenovic Sūduva
42' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Babic Crvena Zvezda
46' Wissel Sūduva Wissel S. Gotal voor J. Tadic Sūduva
58' Wissel Sūduva Wissel P. Golubickas voor G. Matulevicius Sūduva
69' Wissel Crvena Zvezda Wissel J. Canas voor B. Jovicic Crvena Zvezda
71' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor R. Boakye Crvena Zvezda
80' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor A. Jankauskas Sūduva
86' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. Vukanovic voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
91' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Jovancic Crvena Zvezda
91' Wissel Sūduva Wissel E. Jankauskas voor O. Verbickas Sūduva
Video hoogtepunten en samenvatting Sūduva - Crvena Zvezda
Opstellingen Sūduva - Crvena Zvezda
De opstellingen van Sūduva en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sūduva gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Vladimir Cheburin
Coach Vladan Milojević
Voorbeschouwing Sūduva - Crvena Zvezda

Sūduva en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jørgen Daugbjerg Burchardt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sūduva en Crvena Zvezda in de Champions League vond plaats op 1 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Crvena Zvezda favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sūduva te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sūduva. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.