Nabeschouwing The New Saints - KF Feronikeli (2-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 9 juli 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt The New Saints het dinsdag 9 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KF Feronikeli. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - KF Feronikeli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - KF Feronikeli (2-2)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen The New Saints en KF Feronikeli geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 49 minuten. G. Draper maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee The New Saints vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. The New Saints vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Edwards op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist KF Feronikeli de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Zeka.

A. Fazliu zette KF Feronikeli even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Trustin Farrugia Cann toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE The New Saints - KF Feronikeli 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - KF Feronikeli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Penalty The New Saints Penalty G. Draper The New Saints 1-0
56' Wissel The New Saints Wissel R. Harrington voor C. Marriott The New Saints
59' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor R. Brobbel The New Saints
66' Wissel The New Saints Wissel J. Nembhard voor R. Brobbel The New Saints
67' Gele kaart KF Feronikeli Gele kaart voor P. Islami KF Feronikeli
68' Wissel KF Feronikeli Wissel J. Topalli voor Carioca Jean KF Feronikeli
68' Wissel KF Feronikeli Wissel A. Malaj voor B. Bojku KF Feronikeli
76' Wissel The New Saints Wissel K. Byrne voor G. Draper The New Saints
77' Doelpunt The New Saints Doelpunt A. Edwards met assist van A. Cieslewicz The New Saints 2-0
87' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor J. Routledge The New Saints
89' Doelpunt KF Feronikeli Doelpunt M. Zeka KF Feronikeli 2-1
93' Penalty KF Feronikeli Penalty A. Fazliu KF Feronikeli 2-2
94' Wissel KF Feronikeli Wissel A. Thaqi voor A. Fazliu KF Feronikeli
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - KF Feronikeli
Opstellingen The New Saints - KF Feronikeli
De opstellingen van The New Saints en KF Feronikeli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en KF Feronikeli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.