Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Bayern München (2-7) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 1 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Tottenham Hotspur het dinsdag 1 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Bayern München (2-7)

Het Champions League duel tussen Tottenham Hotspur en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-7 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Son Heung-Min, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Kimmich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette R. Lewandowski zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Bayern München de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat S. Gnabry de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 55e minuut nadat S. Gnabry namens FC Bayern München de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 61e minuut werd de stand op 2-4 gezet na een benutte penalty van Tottenham Hotspur speler H. Kane. Vervolgens was de beurt weer aan FC Bayern München om te scoren. In de 83e minuut zette S. Gnabry de stand op 2-5 in het voordeel van FC Bayern München. In de 87e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door R. Lewandowski van FC Bayern München die daarmee tekende voor de 2-6. In de 88e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens FC Bayern München had S. Gnabry het laatste woord door de 2-7 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clément Turpin bij een 2-7 eindstand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Tottenham Hotspur - Bayern München 2-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van M. Sissoko Tottenham Hotspur 1-0
15' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich FC Bayern München 1-1
25' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor S. Gnabry FC Bayern München
42' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor T. Ndombele Tottenham Hotspur
45' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van C. Tolisso FC Bayern München 1-2
46' Wissel FC Bayern München Wissel T. Alcantara voor D. Alaba FC Bayern München
46' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Kane Tottenham Hotspur
53' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van B. Pavard FC Bayern München 1-3
55' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van C. Tolisso FC Bayern München 1-4
61' Penalty Tottenham Hotspur Penalty H. Kane Tottenham Hotspur 2-4
64' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor T. Ndombele Tottenham Hotspur
71' Wissel FC Bayern München Wissel I. Perisic voor K. Coman FC Bayern München
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas voor D. Alli Tottenham Hotspur
72' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor J. Boateng FC Bayern München
81' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor H. Winks Tottenham Hotspur
83' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van T. Alcantara FC Bayern München 2-5
87' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van Coutinho FC Bayern München 2-6
88' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van C. Tolisso FC Bayern München 2-7
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Bayern München
Opstellingen Tottenham Hotspur - Bayern München
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.