Nabeschouwing Valencia - Ajax (0-3) || Champions League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Valencia het woensdag 2 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Ajax (0-3)

Het Champions League duel tussen Valencia en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door H. Ziyech, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Valencia kreeg via D. Parejo in de 25e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Daniele Orsato de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 34e werd de voorsprong voor Ajax verdubbeld dankzij een doelpunt van Q. Promes.

In de 67e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee D. van de Beek zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Orsato, waardoor Ajax een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Valencia - Ajax 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Ajax Doelpunt H. Ziyech Ajax 0-1
12' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Veltman Ajax
25' Penalty gemist Valencia Penalty gemist D. Parejo Valencia
27' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Tagliafico Ajax
34' Doelpunt Ajax Doelpunt Q. Promes met assist van D. van de Beek Ajax 0-2
46' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Costa Valencia
57' Wissel Valencia Wissel Lee Kangin voor M. Gomez Valencia
60' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Martinez Ajax
62' Gele kaart Ajax Gele kaart voor A. Onana Ajax
67' Doelpunt Ajax Doelpunt D. van de Beek met assist van D. Tadic Ajax 0-3
70' Wissel Valencia Wissel T. Correia voor F. Coquelin Valencia
72' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Lee Kangin Valencia
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
76' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor F. Torres Valencia
81' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Q. Promes Ajax
81' Wissel Ajax Wissel D. Neres voor Q. Promes Ajax
82' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Blind Ajax
85' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor H. Ziyech Ajax
88' Wissel Ajax Wissel S. de Jong voor D. van de Beek Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Ajax
Opstellingen Valencia - Ajax
De opstellingen van Valencia en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Ajax

Valencia en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Ajax elkaar treffen in de Champions League.

Winst Valencia 0
Winst Ajax 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 2e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 1e plaats.