Nabeschouwing Valencia - Atalanta (3-4) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 10 maart 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Valencia het dinsdag 10 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Atalanta (3-4)

Het Champions League duel tussen Valencia en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan geëindigd in een 3-4 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. J. Ilicic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Atalanta vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Valencia kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Gameiro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Ilicic van Atalanta die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Gameiro de 2-2 maakte voor Valencia. Valencia leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 67 minuten op voorsprong na een goal van F. Torres: 3-2. In de 71e minuut was het J. Ilicic die Atalanta weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Atalanta aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd J. Ilicic die in de 82e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ovidiu Alin Hațegan en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Atalanta.

LIVE Valencia - Atalanta 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Atalanta Penalty J. Ilicic Atalanta 0-1
21' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Gameiro Valencia 1-1
33' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
42' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
43' Penalty Atalanta Penalty J. Ilicic Atalanta 1-2
44' Wissel Atalanta Wissel D. Zapata voor M. De Roon Atalanta
46' Wissel Valencia Wissel G. Guedes voor M. Diakhaby Valencia
51' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Gameiro met assist van F. Torres Valencia 2-2
58' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Kondogbia Valencia
64' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
67' Doelpunt Valencia Doelpunt F. Torres met assist van D. Parejo Valencia 3-2
71' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Ilicic Atalanta 3-3
74' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor F. Coquelin Valencia
78' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor A. Gomez Atalanta
79' Wissel Valencia Wissel A. Florenzi voor Rodrigo Valencia
82' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Ilicic met assist van R. Freuler Atalanta 3-4
83' Wissel Atalanta Wissel A. Tameze voor M. Pasalic Atalanta
86' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Freuler Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Atalanta
Opstellingen Valencia - Atalanta
De opstellingen van Valencia en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Atalanta

Valencia en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Atalanta in de Champions League vond plaats op 19 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 1 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Valencia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.