Nabeschouwing Valencia - Chelsea (2-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 18:55 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Valencia het woensdag 27 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Chelsea (2-2)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Valencia en Chelsea geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. Soler, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Chelsea kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kovacic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette C. Pulisic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Chelsea de leiding in de wedstrijd nam.

Valencia kreeg een penalty toegewezen in de 65e minuut, die werd genomen door D. Parejo. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Wass de 2-2 maakte namens Valencia.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Valencia - Chelsea 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Jorginho Chelsea
32' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
40' Doelpunt Valencia Doelpunt C. Soler met assist van Rodrigo Valencia 1-0
41' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Kovacic Chelsea 1-1
46' Wissel Chelsea Wissel M. Batshuayi voor T. Abraham Chelsea
50' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Pulisic met assist van K. Zouma Chelsea 1-2
53' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
55' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor C. Azpilicueta Chelsea
65' Penalty gemist Valencia Penalty gemist D. Parejo Valencia
67' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor J. Costa Valencia
72' Wissel Chelsea Wissel Emerson voor Jorginho Chelsea
73' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor N. Kante Chelsea
74' Wissel Valencia Wissel F. Coquelin voor F. Torres Valencia
78' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor K. Arrizabalaga Chelsea
78' Wissel Valencia Wissel Lee Kangin voor C. Soler Valencia
80' Wissel Chelsea Wissel M. Mount voor Willian Chelsea
82' Doelpunt Valencia Doelpunt D. Wass met assist van D. Parejo Valencia 2-2
87' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Chelsea
Opstellingen Valencia - Chelsea
De opstellingen van Valencia en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Chelsea

Valencia en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Chelsea in de Champions League vond plaats op 17 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 3 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valencia. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 1
Winst Chelsea 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 3e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 2e plaats.