Nabeschouwing Valencia - Lille (4-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 5 november 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Valencia het dinsdag 5 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Lille (4-1)

Het Champions League duel tussen Valencia en Lille is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 4-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door V. Osimhen, waarmee LOSC Lille met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Parejo in de 66e minuut zorgde er even later voor dat Valencia weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Via een eigen goal van A. Soumaoro kwam Valencia in de 82e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Valencia vergroot nadat G. Kondogbia de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist F. Torres namens Valencia de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Valencia.

LIVE Valencia - Lille 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Gabriel LOSC Lille
25' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt V. Osimhen LOSC Lille 0-1
30' Wissel Valencia Wissel F. Torres voor D. Cheryshev Valencia
31' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
37' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Andre LOSC Lille
54' Wissel Valencia Wissel M. Vallejo voor Lee Kangin Valencia
65' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Fonte LOSC Lille
66' Penalty Valencia Penalty D. Parejo Valencia 1-1
67' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
74' Wissel LOSC Lille Wissel R. Sanches voor Y. Yazici LOSC Lille
80' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor B. Andre LOSC Lille
80' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor D. Bradaric LOSC Lille
82' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt A. Soumaoro J. Gaya Valencia 2-1
84' Doelpunt Valencia Doelpunt G. Kondogbia met assist van M. Gomez Valencia 3-1
89' Wissel LOSC Lille Wissel J. Bamba voor A. Soumaoro LOSC Lille
90' Doelpunt Valencia Doelpunt F. Torres met assist van Rodrigo Valencia 4-1
93' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Rodrigo Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Lille
Opstellingen Valencia - Lille
De opstellingen van Valencia en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lille zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Lille

Valencia en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Lille in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Lille slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 2
Winst Lille 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 3e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 4e plaats.