Nabeschouwing Young Boys - Crvena Zvezda (2-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 21 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Young Boys het woensdag 21 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neufeld in Bern.

Via de Young Boys - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Crvena Zvezda (2-2)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Young Boys en Crvena Zvezda geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Assale, waarmee Young Boys met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Degenek, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette M. E. Garcia zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crvena Zvezda de leiding in de wedstrijd nam.

G. Hoarau zette Young Boys even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Young Boys - Crvena Zvezda 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Young Boys Doelpunt R. Assale met assist van J. P. Nsame Young Boys 1-0
18' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Degenek met assist van M. Marin Crvena Zvezda 1-1
37' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor J. P. Nsame Young Boys
48' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Aebischer Young Boys
46' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. E. Garcia met assist van M. Gobeljic Crvena Zvezda 1-2
48' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor V. Sierro Young Boys
55' Wissel Crvena Zvezda Wissel Jander voor M. E. Garcia Crvena Zvezda
57' Wissel Young Boys Wissel C. Fassnacht voor V. Sierro Young Boys
59' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Jander Crvena Zvezda
67' Wissel Young Boys Wissel S. Janko voor U. Garcia Young Boys
73' Wissel Young Boys Wissel G. Hoarau voor M. Aebischer Young Boys
76' Penalty Young Boys Penalty G. Hoarau Young Boys 2-2
77' Wissel Crvena Zvezda Wissel Tomane voor R. Boakye Crvena Zvezda
85' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor A. Vukanovic Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Crvena Zvezda
Opstellingen Young Boys - Crvena Zvezda
De opstellingen van Young Boys en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vladan Milojević
Voorbeschouwing Young Boys - Crvena Zvezda

Young Boys en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Young Boys en Crvena Zvezda elkaar treffen in de Champions League.