Nabeschouwing Lazio - Bayern München (1-4) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 23 februari 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Lazio het dinsdag 23 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Bayern München (1-4)

Het Champions League duel tussen Lazio en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 1-4 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Lewandowski, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Musiala op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee L. Sane zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 47 minuten was het F. Acerbi die de bal in eigen doel werkte, waardoor FC Bayern München op 0-4 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 49e minuut wist J. Correa namens Lazio de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Orel Grinfeeld en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Lazio - Bayern München 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski FC Bayern München 0-1
24' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Musiala met assist van L. Goretzka FC Bayern München 0-2
28' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Alberto Lazio
31' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor M. Musacchio Lazio
42' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van K. Coman FC Bayern München 0-3
47' Eigen doelpunt FC Bayern München Eigen doelpunt F. Acerbi FC Bayern München 0-4
49' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa Lazio 1-4
51' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
53' Wissel Lazio Wissel W. Hoedt voor Patric Lazio
53' Wissel Lazio Wissel G. Escalante voor Lucas Leiva Lazio
57' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Correa Lazio
63' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor L. Goretzka FC Bayern München
65' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Marusic Lazio
69' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Escalante Lazio
72' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
75' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor K. Coman FC Bayern München
75' Wissel FC Bayern München Wissel L. Hernandez voor K. Coman FC Bayern München
81' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor S. Milinkovic-Savic Lazio
81' Wissel Lazio Wissel J. Akpa Akpro voor L. Alberto Lazio
90' Wissel FC Bayern München Wissel M. Choupo-Moting voor J. Musiala FC Bayern München
90' Wissel FC Bayern München Wissel B. Sarr voor L. Sane FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Bayern München
Opstellingen Lazio - Bayern München
De opstellingen van Lazio en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hans-Dieter Flick
Voorbeschouwing Lazio - Bayern München

Lazio en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Orel Grinfeeld en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lazio en Bayern München elkaar treffen in de Champions League.