Nabeschouwing PSG - Bayern München (0-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 13 april 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt PSG het dinsdag 13 april 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Bayern München (0-1)

Het Champions League duel tussen PSG en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Choupo-Moting, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bayern München dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bayern München.

LIVE PSG - Bayern München 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Choupo-Moting met assist van D. Alaba FC Bayern München 0-1
52' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Alaba FC Bayern München
55' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor C. Dagba Paris Saint Germain
58' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Bakker voor A. Diallo Paris Saint Germain
68' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Muller FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor A. Davies FC Bayern München
73' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Kean voor J. Draxler Paris Saint Germain
85' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor M. Choupo-Moting FC Bayern München
88' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Herrera voor A. Di Maria Paris Saint Germain
90' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor A. Herrera Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Bayern München
Opstellingen PSG - Bayern München
De opstellingen van PSG en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.