Nabeschouwing Real Madrid - Chelsea (1-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 27 april 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Real Madrid het dinsdag 27 april 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Alfredo Di Stéfano in Madrid.

Via de Real Madrid - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Chelsea (1-1)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. Pulisic, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Real Madrid kwam na 29 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Benzema, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Real Madrid - Chelsea 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Pulisic met assist van A. Rudiger Chelsea 0-1
27' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Junior Vinicius Real Madrid
29' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van E. Militao Real Madrid 1-1
38' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor C. Pulisic Chelsea
60' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
65' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
66' Wissel Real Madrid Wissel E. Hazard voor Junior Vinicius Real Madrid
66' Wissel Chelsea Wissel H. Ziyech voor C. Pulisic Chelsea
66' Wissel Chelsea Wissel K. Havertz voor T. Werner Chelsea
66' Wissel Chelsea Wissel R. James voor C. Azpilicueta Chelsea
77' Wissel Real Madrid Wissel A. Odriozola voor D. Carvajal Real Madrid
77' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Marcelo Real Madrid
78' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
89' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor A. Odriozola Real Madrid
92' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor K. Benzema Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Chelsea
Opstellingen Real Madrid - Chelsea
De opstellingen van Real Madrid en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Chelsea

Real Madrid en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Madrid en Chelsea elkaar treffen in de Champions League.