Nabeschouwing Atalanta - Young Boys (1-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Atalanta het woensdag 29 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Young Boys (1-0)

Het Champions League duel tussen Atalanta en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door M. Pessina, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Atalanta dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atalanta uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Atalanta - Young Boys 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Atalanta Wissel J. Maehle voor R. Gosens Atalanta
17' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Lauper Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Lauper Atalanta
65' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor V. Sierro Young Boys
66' Wissel Young Boys Wissel F. Rieder voor M. Elia Young Boys
66' Wissel Young Boys Wissel W. Kanga voor J. Siebatcheu Young Boys
68' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pessina met assist van D. Zapata Atalanta 1-0
69' Wissel Young Boys Wissel F. Mambimbi voor V. Sierro Young Boys
74' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor R. Malinovsky Atalanta
74' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor M. Pessina Atalanta
82' Wissel Young Boys Wissel Q. Maceiras voor S. Hefti Young Boys
82' Wissel Young Boys Wissel M. Spielmann voor M. Aebischer Young Boys
89' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor D. Zappacosta Atalanta
90' Wissel Atalanta Wissel G. Pezzella voor D. Zappacosta Atalanta
90' Wissel Atalanta Wissel T. Koopmeiners voor R. Freuler Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Young Boys
Opstellingen Atalanta - Young Boys
De opstellingen van Atalanta en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Young Boys

Atalanta en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atalanta en Young Boys elkaar treffen in de Champions League.

Winst Atalanta 0
Winst Young Boys 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 2e positie staat, terwijl we Young Boys terugvinden op de 1e plaats.