Nabeschouwing Atlético Madrid - Liverpool (2-3) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Atlético Madrid het dinsdag 19 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Liverpool (2-3)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 2-3 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Salah, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Keita op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut wist Atlético Madrid de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Griezmann.

Na 34 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Griezmann de 2-2 maakte voor Atlético Madrid. In de 52e minuut werd A. Griezmann van Atlético Madrid met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Atlético Madrid met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 78e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Liverpool speler M. Salah.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Siebert en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Liverpool.

LIVE Atlético Madrid - Liverpool 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van A. Robertson Liverpool 0-1
13' Doelpunt Liverpool Doelpunt N. Keita Liverpool 0-2
20' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Koke Atlético Madrid 1-2
34' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Joao Felix Atlético Madrid 2-2
46' Wissel Liverpool Wissel Fabinho voor N. Keita Liverpool
46' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Gimenez voor G. Kondogbia Atlético Madrid
52' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
59' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Milner Liverpool
63' Wissel Liverpool Wissel D. Jota voor S. Mane Liverpool
63' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor J. Milner Liverpool
63' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor T. Alexander-Arnold Liverpool
78' Penalty Liverpool Penalty M. Salah Liverpool 2-3
80' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor Joao Felix Atlético Madrid
80' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Llorente voor M. Hermoso Atlético Madrid
80' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor R. De Paul Atlético Madrid
80' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Suarez voor T. Lemar Atlético Madrid
85' Wissel Liverpool Wissel J. Gomez voor T. Alexander-Arnold Liverpool
92' Wissel Liverpool Wissel N. Williams voor M. Salah Liverpool
95' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Suarez Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Liverpool
Opstellingen Atlético Madrid - Liverpool
De opstellingen van Atlético Madrid en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Liverpool

Atlético Madrid en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Liverpool in de Champions League vond plaats op 11 maart 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Liverpool slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 2
Winst Liverpool 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.