Nabeschouwing Barcelona - Bayern München (0-3) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Barcelona het dinsdag 14 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Bayern München (0-3)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door T. Muller, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Lewandowski van FC Bayern München die de 0-3 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Bayern München een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Barcelona - Bayern München 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
34' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller met assist van L. Sane FC Bayern München 0-1
56' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Musiala FC Bayern München 0-2
59' Wissel FC Barcelona Wissel Gavi voor S. Busquets FC Barcelona
59' Wissel FC Barcelona Wissel Y. Demir voor S. Roberto FC Barcelona
66' Wissel FC Bayern München Wissel L. Hernandez voor B. Pavard FC Bayern München
66' Wissel FC Barcelona Wissel O. Mingueza voor E. Garcia FC Barcelona
66' Wissel FC Barcelona Wissel Coutinho voor L. de Jong FC Barcelona
70' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor J. Musiala FC Bayern München
74' Wissel FC Barcelona Wissel A. Balde voor J. Alba FC Barcelona
78' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Upamecano FC Bayern München
82' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Gavi FC Barcelona
82' Wissel FC Bayern München Wissel M. Sabitzer voor T. Muller FC Bayern München
82' Wissel FC Bayern München Wissel J. Stanisic voor N. Sule FC Bayern München
82' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor L. Sane FC Bayern München
85' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski FC Bayern München 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Bayern München
Opstellingen Barcelona - Bayern München
De opstellingen van Barcelona en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Julian Nagelsmann
Voorbeschouwing Barcelona - Bayern München

Barcelona en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Bayern München in de Champions League vond plaats op 14 augustus 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 4 keer wist de ploeg van Barcelona te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Barcelona. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.