Nabeschouwing Bayern München - Barcelona (3-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Bayern München het woensdag 8 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Barcelona (3-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door T. Muller, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Sane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee J. Musiala zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan, waardoor Bayern München een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bayern München - Barcelona 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
16' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor R. Araujo FC Barcelona
31' Wissel FC Barcelona Wissel O. Mingueza voor J. Alba FC Barcelona
34' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 1-0
43' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van K. Coman FC Bayern München 2-0
46' Wissel FC Barcelona Wissel Nico voor S. Dest FC Barcelona
60' Wissel FC Bayern München Wissel M. Roca voor C. Tolisso FC Bayern München
62' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Musiala met assist van A. Davies FC Bayern München 3-0
71' Wissel FC Bayern München Wissel B. Sarr voor K. Coman FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel O. Richards voor A. Davies FC Bayern München
73' Wissel FC Barcelona Wissel R. Puig voor F. de Jong FC Barcelona
73' Wissel FC Barcelona Wissel Coutinho voor O. Dembele FC Barcelona
77' Wissel FC Bayern München Wissel M. Tillman voor R. Lewandowski FC Bayern München
77' Wissel FC Bayern München Wissel T. Nianzou voor N. Sule FC Bayern München
82' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor O. Richards FC Bayern München
86' Wissel FC Barcelona Wissel Y. Demir voor Gavi FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Barcelona
Opstellingen Bayern München - Barcelona
De opstellingen van Bayern München en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.