Nabeschouwing Bayern München - Dynamo Kiev (5-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Bayern München het woensdag 29 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Dynamo Kiev (5-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. R. Lewandowski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Bayern München vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. FC Bayern München vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee S. Gnabry zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Sane. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Bayern München. Deze werd gescoord door M. Choupo-Moting in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Guida bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - Dynamo Kiev 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 1-0
27' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van T. Muller FC Bayern München 2-0
38' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Tymchyk Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel T. Kedziora voor O. Tymchyk Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Shepelev voor M. Shaparenko Dynamo Kyiv
68' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van L. Sane FC Bayern München 3-0
69' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor S. Gnabry FC Bayern München
69' Wissel FC Bayern München Wissel B. Pavard voor A. Davies FC Bayern München
70' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Supryaga voor D. Garmash Dynamo Kyiv
70' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
74' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane FC Bayern München 4-0
79' Wissel FC Bayern München Wissel M. Choupo-Moting voor R. Lewandowski FC Bayern München
79' Wissel FC Bayern München Wissel M. Sabitzer voor L. Goretzka FC Bayern München
79' Wissel FC Bayern München Wissel B. Sarr voor L. Sane FC Bayern München
87' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Choupo-Moting met assist van B. Pavard FC Bayern München 5-0
91' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Hernandez FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Dynamo Kiev
Opstellingen Bayern München - Dynamo Kiev
De opstellingen van Bayern München en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Julian Nagelsmann
Voorbeschouwing Bayern München - Dynamo Kiev

Bayern München en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayern München en Dynamo Kiev elkaar treffen in de Champions League.

Winst Bayern München 0
Winst Dynamo Kiev 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 1e positie staat, terwijl we Dynamo Kiev terugvinden op de 3e plaats.