Nabeschouwing Besiktas - Sporting CP (1-4) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Besiktas het dinsdag 19 oktober 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Sporting CP (1-4)

Het Champions League duel tussen Besiktas en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door S. Coates, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Larin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette S. Coates zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam.

P. Sarabia zette Sporting CP even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Slavko Vinčić toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist Paulinho namens Sporting CP de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Slavko Vinčić bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Sporting CP.

LIVE Besiktas - Sporting CP 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sporting CP Doelpunt S. Coates met assist van G. Inacio Sporting CP 0-1
24' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van M. Pjanic Beşiktaş 1-1
25' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor P. Porro Sporting CP
27' Doelpunt Sporting CP Doelpunt S. Coates met assist van Paulinho Sporting CP 1-2
43' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
44' Penalty Sporting CP Penalty P. Sarabia Sporting CP 1-3
46' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Teixeira Santos Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Teixeira Santos Beşiktaş
47' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Teixeira Beşiktaş
58' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor R. Ghezzal Beşiktaş
72' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor G. Inacio Sporting CP
73' Wissel Beşiktaş Wissel G. Tore voor C. Larin Beşiktaş
73' Wissel Sporting CP Wissel R. Esgaio voor M. Reis Sporting CP
76' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Z. Feddal Sporting CP
80' Wissel Beşiktaş Wissel K. Karaman voor A. Teixeira Beşiktaş
84' Wissel Sporting CP Wissel T. Tomas voor P. Sarabia Sporting CP
89' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Paulinho Sporting CP 1-4
92' Wissel Sporting CP Wissel Neto voor Z. Feddal Sporting CP
92' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor Matheus Sporting CP
92' Wissel Sporting CP Wissel N. Santos voor Pedro Goncalves Sporting CP
93' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Pjanic Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Sporting CP
Opstellingen Besiktas - Sporting CP
De opstellingen van Besiktas en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing Besiktas - Sporting CP

Besiktas en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Sporting CP elkaar treffen in de Champions League.

Winst Besiktas 0
Winst Sporting CP 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.