Nabeschouwing Celtic - Midtjylland (1-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 20 juli 2021 - 20:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Celtic het dinsdag 20 juli 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Midtjylland (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Celtic en Midtjylland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door L. Abada, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. In de 44e minuut kreeg N. Bitton van Celtic voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Celtic de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 56e minuut kreeg A. Dreyer van Midtjylland voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Midtjylland de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Evander de gelijkmaker voor Midtjylland in de 66e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Celtic - Midtjylland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor H. Dalsgaard Midtjylland
38' Gele kaart Celtic Gele kaart voor N. Bitton Celtic
39' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Abada Celtic 1-0
44' Tweede gele kaart Celtic Tweede gele kaart voor N. Bitton Celtic
44' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor A. Dreyer Midtjylland
45' Wissel Celtic Wissel D. Murray voor L. Abada Celtic
56' Tweede gele kaart Midtjylland Tweede gele kaart voor A. Dreyer Midtjylland
66' Doelpunt Midtjylland Doelpunt Evander Midtjylland 1-1
72' Wissel Midtjylland Wissel A. Mabil voor M. Anderson Midtjylland
77' Wissel Celtic Wissel A. Ajeti voor O. Edouard Celtic
78' Wissel Celtic Wissel T. Rogic voor D. Turnbull Celtic
81' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor R. Onyedika Midtjylland
82' Wissel Midtjylland Wissel N. Madsen voor R. Onyedika Midtjylland
87' Wissel Midtjylland Wissel M. Hansen voor Junior Brumado Midtjylland
88' Wissel Midtjylland Wissel J. Andersson voor Paulinho Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Midtjylland
Opstellingen Celtic - Midtjylland
De opstellingen van Celtic en Midtjylland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Midtjylland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Angelos Postecoglou
Voorbeschouwing Celtic - Midtjylland

Celtic en Midtjylland spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celtic en Midtjylland elkaar treffen in de Champions League.