Nabeschouwing CFR Cluj - Lincoln Red Imps (2-0) || Champions League

Woensdag 28 juli 2021 - 19:30 uur

In de Champions League neemt CFR Cluj het woensdag 28 juli 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Lincoln Red Imps. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CMC in Cluj-Napoca.

Via de CFR Cluj - Lincoln Red Imps live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Lincoln Red Imps (2-0)

Het Champions League duel tussen CFR Cluj en Lincoln Red Imps is onder leiding van scheidsrechter Igal Frid geëindigd in een 2-0 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Cestor, waarmee CFR Cluj met 1-0 de leiding nam. CFR Cluj vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Sigurjonsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor CFR Cluj.

Wedstrijdstatistieken CFR Cluj - Lincoln Red Imps
Goals
2
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
120
127
Gevaarlijke aanvallen
75
63
Corners
4
4
Wissels
5
5
LIVE CFR Cluj - Lincoln Red Imps 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Lincoln Red Imps teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor E. Brito Lincoln Red Imps
18' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt M. Cestor met assist van R. Sigurjonsson CFR Cluj 1-0
46' Wissel CFR Cluj Wissel A. Tahiri voor C. Deac CFR Cluj
46' Wissel CFR Cluj Wissel J. Rodriguez voor O. Hoban CFR Cluj
46' Wissel Lincoln Red Imps Wissel G. Torilla voor E. Brito Lincoln Red Imps
58' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt R. Sigurjonsson CFR Cluj 2-0
62' Wissel CFR Cluj Wissel I. Costache voor A. Chipciu CFR Cluj
62' Wissel CFR Cluj Wissel B. Omrani voor G. Debeljuh CFR Cluj
68' Wissel Lincoln Red Imps Wissel E. Ocran voor F. Carralero Lincoln Red Imps
68' Wissel Lincoln Red Imps Wissel B. Gomez voor M. Rosa Lincoln Red Imps
74' Wissel CFR Cluj Wissel G. Fofana voor R. Sigurjonsson CFR Cluj
79' Wissel Lincoln Red Imps Wissel L. Casciaro voor K. Gomez Lincoln Red Imps
87' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor J. Toscano Lincoln Red Imps
93' Wissel Lincoln Red Imps Wissel J. Sergeant voor R. Chipolina Lincoln Red Imps
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Lincoln Red Imps
Opstellingen CFR Cluj - Lincoln Red Imps
De opstellingen van CFR Cluj en Lincoln Red Imps zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln Red Imps zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing CFR Cluj - Lincoln Red Imps

CFR Cluj en Lincoln Red Imps spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igal Frid en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CFR Cluj en Lincoln Red Imps in de Champions League vond plaats op 20 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor CFR Cluj. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is CFR Cluj favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lincoln Red Imps slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CFR Cluj 1
Winst Lincoln Red Imps 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
CFR Cluj - Lincoln Red Imps Opstelling CFR Cluj Opstelling Lincoln Red Imps Live CFR Cluj - Lincoln Red Imps Live CFR Cluj - Lincoln Red Imps kijken CFR Cluj - Lincoln Red Imps kijken Live CFR Cluj - Lincoln Red Imps stream CFR Cluj - Lincoln Red Imps Fox Sports Nabeschouwing CFR Cluj - Lincoln Red Imps Uitslag CFR Cluj - Lincoln Red Imps Statistieken CFR Cluj - Lincoln Red Imps Champions League 2021/2022 CFR Cluj - Lincoln Red Imps wedden CFR Cluj - Lincoln Red Imps gokken CFR Cluj - Lincoln Red Imps Unibet