In de Champions League neemt CFR Cluj het dinsdag 3 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CMC in Cluj-Napoca.

Via de CFR Cluj - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Young Boys (1-1)

In de Champions League heeft de wedstrijd tussen CFR Cluj en Young Boys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. CFR Cluj kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Manea. Lange tijd leek het erop dat Young Boys het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk V. Sierro die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken CFR Cluj - Young Boys
Goals
1
1
Balbezit
26%
74%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
4
14
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
109
201
Gevaarlijke aanvallen
54
121
Passes
234
651
Overtredingen
12
9
Buitenspel
1
2
Corners
1
6
Wissels
3
5
LIVE CFR Cluj - Young Boys 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt C. Manea met assist van C. Deac CFR Cluj 1-0
22' Wissel CFR Cluj Wissel C. Paun-Alexandru voor D. Alibec CFR Cluj
49' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Susic CFR Cluj
56' Wissel Young Boys Wissel S. Lauper voor C. Fassnacht Young Boys
56' Wissel Young Boys Wissel F. Rieder voor M. Camara Young Boys
62' Wissel CFR Cluj Wissel G. Debeljuh voor B. Omrani CFR Cluj
71' Wissel Young Boys Wissel M. Spielmann voor N. Moumi Ngamaleu Young Boys
71' Wissel Young Boys Wissel J. Lefort voor U. Garcia Young Boys
84' Wissel Young Boys Wissel V. Sierro voor C. Martins Pereira Young Boys
84' Wissel CFR Cluj Wissel I. Costache voor R. Sigurjonsson CFR Cluj
92' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor C. Deac CFR Cluj
93' Doelpunt Young Boys Doelpunt V. Sierro met assist van M. Aebischer Young Boys 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Young Boys
Opstellingen CFR Cluj - Young Boys
De opstellingen van CFR Cluj en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing CFR Cluj - Young Boys

CFR Cluj en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CFR Cluj en Young Boys elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst CFR Cluj 0
Winst Young Boys 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
CFR Cluj - Young Boys Opstelling CFR Cluj Opstelling Young Boys Live CFR Cluj - Young Boys Live CFR Cluj - Young Boys kijken CFR Cluj - Young Boys kijken Live CFR Cluj - Young Boys stream CFR Cluj - Young Boys Fox Sports Nabeschouwing CFR Cluj - Young Boys Uitslag CFR Cluj - Young Boys Statistieken CFR Cluj - Young Boys Champions League 2021/2022 CFR Cluj - Young Boys wedden CFR Cluj - Young Boys gokken CFR Cluj - Young Boys Unibet