Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sheriff (1-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 3 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 3 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sheriff (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Crvena Zvezda en Sheriff geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door F. Castaneda, waarmee Sheriff met 0-1 de leiding nam. Crvena Zvezda kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Diony, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 58e minuut kreeg G. Kanga van Crvena Zvezda voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Crvena Zvezda de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Crvena Zvezda - Sheriff 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
32' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor G. Kanga Crvena Zvezda
33' Doelpunt Sheriff Doelpunt F. Castaneda Sheriff 0-1
46' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt L. Diony met assist van J. S. Sanogo Crvena Zvezda 1-1
56' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krstovic voor L. Diony Crvena Zvezda
58' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor G. Kanga Crvena Zvezda
65' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor F. Castaneda Sheriff
68' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krsticic voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
72' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor K. Julien Sheriff
75' Wissel Sheriff Wissel F. Costanza voor K. Julien Sheriff
75' Wissel Sheriff Wissel L. Bizjak voor F. Castaneda Sheriff
76' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor F. Falco Crvena Zvezda
84' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor G. Dulanto Sheriff
86' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Krsticic Crvena Zvezda
90' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor L. Bizjak Sheriff
95' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Ivanic Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Sheriff
Opstellingen Crvena Zvezda - Sheriff
De opstellingen van Crvena Zvezda en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Sheriff

Crvena Zvezda en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crvena Zvezda en Sheriff elkaar treffen in de Champions League.