Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Neftçi (1-2) || Champions League 2021/2022

Woensdag 7 juli 2021 - 18:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Dinamo Tbilisi het woensdag 7 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Neftçi. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Dinamo Tbilisi - Neftçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Neftçi (1-2)

Het Champions League duel tussen Dinamo Tbilisi en Neftçi is onder leiding van scheidsrechter David Fuxman geëindigd in een 1-2 overwinning voor Neftçi. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door N. Alasgarov, waarmee Neftçi met 0-1 de leiding nam. Dinamo Tbilisi kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Marusic, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Neftçi vervolgens op 1-2. Het was E. Makhmudov die vanaf 11 meter wist te scoren in de 57e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Fuxman, waardoor Neftçi een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Dinamo Tbilisi - Neftçi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tbilisi - Neftçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Neftçi Doelpunt N. Alasgarov met assist van Y. Lawal Neftçi 0-1
36' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt Z. Marusic met assist van M. Radin Dinamo Tbilisi 1-1
57' Penalty Neftçi Penalty E. Makhmudov Neftçi 1-2
68' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel N. Kavtaradze voor G. Kutsia Dinamo Tbilisi
68' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel T. Akhvlediani voor G. Gabedava Dinamo Tbilisi
73' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel T. Morchiladze voor L. Kharabadze Dinamo Tbilisi
77' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor Y. Lawal Neftçi
83' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel B. Osei voor F. Sporkslede Dinamo Tbilisi
84' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor B. Kardava Dinamo Tbilisi
86' Wissel Neftçi Wissel O. Buludov voor Y. Lawal Neftçi
88' Wissel Neftçi Wissel K. Nacafov voor C. Colli Neftçi
90' Wissel Neftçi Wissel M. Abbasov voor S. Bougrine Neftçi
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Tbilisi - Neftçi
Opstellingen Dinamo Tbilisi - Neftçi
De opstellingen van Dinamo Tbilisi en Neftçi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Tbilisi gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Neftçi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Kakhaber Tskhadadze
Voorbeschouwing Dinamo Tbilisi - Neftçi

Dinamo Tbilisi en Neftçi spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fuxman en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Tbilisi en Neftçi elkaar treffen in de Champions League.