Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Valur (3-2) || Champions League 2021/2022

Woensdag 7 juli 2021 - 19:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 7 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Valur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Valur (3-2)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Valur is onder leiding van scheidsrechter Genc Nuza geëindigd in een 3-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Ademi, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 41e minuut voor dat Dinamo Zagreb via L. Majer op 2-0 kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Zagreb, waarmee A. Ademi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Dinamo Zagreb kreeg een penalty toegewezen in de 82e minuut, die werd genomen door A. Ademi. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Valur kreeg een penalty toegewezen in de 88e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond K. Sigurdsson die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-0 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 88 minuten wist uiteindelijk Valur iets terug te doen nadat K. Sigurdsson de bal in het net wist te werken. Het lukte Valur na 90 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat A. Adolphsson de 3-2 wist te scoren.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Genc Nuza bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - Valur 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Valur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi met assist van L. Majer Dinamo Zagreb 1-0
41' Penalty Dinamo Zagreb Penalty L. Majer Dinamo Zagreb 2-0
46' Gele kaart Valur Gele kaart voor H. Sigurdsson Valur
52' Gele kaart Valur Gele kaart voor H. Gudjonsson Valur
59' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Cuze voor L. Menalo Dinamo Zagreb
59' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Kastrati voor J. Misic Dinamo Zagreb
66' Wissel Valur Wissel A. Adolphsson voor S. E. Larusson Valur
66' Wissel Valur Wissel S. Hjaltested voor P. Pedersen Valur
66' Wissel Valur Wissel C. Kohler voor H. Sigurdsson Valur
72' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi met assist van L. Kastrati Dinamo Zagreb 3-0
75' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Tolic voor L. Majer Dinamo Zagreb
75' Wissel Dinamo Zagreb Wissel S. Kulenovic voor D. Cop Dinamo Zagreb
76' Wissel Valur Wissel A. Ormarsson voor B. Heimisson Valur
76' Wissel Valur Wissel J. Vall voor O. Omarsson Valur
82' Gele kaart Valur Gele kaart voor C. Kohler Valur
82' Penalty gemist Dinamo Zagreb Penalty gemist A. Ademi Dinamo Zagreb
85' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Baturina voor K. Jakic Dinamo Zagreb
88' Penalty gemist Valur Penalty gemist K. Sigurdsson Valur
88' Doelpunt Valur Doelpunt K. Sigurdsson Valur 3-1
90' Doelpunt Valur Doelpunt A. Adolphsson Valur 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Valur
Opstellingen Dinamo Zagreb - Valur
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Valur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.