Nabeschouwing Dynamo Kiev - Benfica (0-0) || Champions League

Dinsdag 14 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Dynamo Kiev het dinsdag 14 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in NSK Olimpijs'kyj in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Benfica (0-0)

In de Champions League heeft de wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Benfica, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Anthony Taylor niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Benfica
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
68
169
Gevaarlijke aanvallen
28
68
Passes
288
630
Overtredingen
10
12
Buitenspel
8
0
Corners
5
3
Wissels
4
5
LIVE Dynamo Kiev - Benfica 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Benfica Gele kaart voor R. Silva Benfica
44' Gele kaart Benfica Gele kaart voor R. Yaremchuk Benfica
52' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
59' Wissel Benfica Wissel N. Radonjic voor Everton Benfica
59' Wissel Benfica Wissel V. Lazaro voor Gilberto Benfica
59' Wissel Benfica Wissel D. Nunez voor R. Yaremchuk Benfica
59' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor I. Shkurin Dynamo Kyiv
71' Gele kaart Benfica Gele kaart voor J. Weigl Benfica
73' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor I. Zabarnyi Dynamo Kyiv
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel B. Verbic voor C. de Pena Dynamo Kyiv
82' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Garmash Dynamo Kyiv
85' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor J. Mario Benfica
90' Wissel Benfica Wissel Pizzi voor R. Silva Benfica
93' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Shaparenko Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Shaparenko Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Benfica
Opstellingen Dynamo Kiev - Benfica
De opstellingen van Dynamo Kiev en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Benfica

Dynamo Kiev en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Benfica in de Champions League vond plaats op 1 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 2 keer wist de ploeg van Dynamo Kiev te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dynamo Kiev. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dynamo Kiev 0
Winst Benfica 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dynamo Kiev - Benfica Opstelling Dynamo Kiev Opstelling Benfica Live Dynamo Kiev - Benfica Live Dynamo Kiev - Benfica kijken Dynamo Kiev - Benfica kijken Live Dynamo Kiev - Benfica stream Dynamo Kiev - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Dynamo Kiev - Benfica Uitslag Dynamo Kiev - Benfica Statistieken Dynamo Kiev - Benfica Champions League 2021/2022 Dynamo Kiev - Benfica wedden Dynamo Kiev - Benfica gokken Dynamo Kiev - Benfica Unibet