Nabeschouwing Ferencváros - Žalgiris (2-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 20 juli 2021 - 20:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Ferencváros het dinsdag 20 juli 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Žalgiris (2-0)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Uzuni, waarmee Ferencváros met 1-0 de leiding nam. Ferencváros vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Nguen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 92e minuut was de ideale kans voor Ferencváros om te scoren. M. Uzuni was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Ferencváros.

LIVE Ferencváros - Žalgiris 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Ferencváros Doelpunt M. Uzuni met assist van R. Mmaee Ferencváros 1-0
39' Doelpunt Ferencváros Doelpunt T. Nguen Ferencváros 2-0
44' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor M. Gamakov Žalgiris
45' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor I. Kharatin Ferencváros
59' Wissel Žalgiris Wissel M. Karamarko voor F. Kyeremeh Žalgiris
59' Wissel Žalgiris Wissel T. Kis voor M. Gamakov Žalgiris
65' Wissel Žalgiris Wissel J. Sylvestr voor J. Tadic Žalgiris
69' Wissel Ferencváros Wissel R. Mak voor O. Zubkov Ferencváros
69' Wissel Ferencváros Wissel K. Zachariassen voor T. Nguen Ferencváros
76' Wissel Ferencváros Wissel F. Boli voor R. Mmaee Ferencváros
84' Wissel Žalgiris Wissel M. Kuklys voor O. Onazi Žalgiris
92' Penalty gemist Ferencváros Penalty gemist M. Uzuni Ferencváros
92' Wissel Ferencváros Wissel B. Vecsei voor E. Civic Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Žalgiris
Opstellingen Ferencváros - Žalgiris
De opstellingen van Ferencváros en Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Žalgiris zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Peter Stöger
Coach Vladimir Cheburin
Voorbeschouwing Ferencváros - Žalgiris

Ferencváros en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ferencváros en Žalgiris elkaar treffen in de Champions League.