Nabeschouwing Hibernians - Flora (0-3) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 13 juli 2021 - 18:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Hibernians het dinsdag 13 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Flora. De wedstrijd wordt gespeeld in Gudja Ground in Paola.

Via de Hibernians - Flora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernians - Flora (0-3)

Het Champions League duel tussen Hibernians en Flora is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 0-3 overwinning voor Flora. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door S. Zenjov, waarmee Flora met 0-1 de leiding nam. Flora vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Sappinen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Reinkort van Flora die de 0-3 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas, waardoor Flora een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hibernians - Flora 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernians - Flora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Flora Doelpunt S. Zenjov met assist van R. Sappinen Flora 0-1
33' Doelpunt Flora Doelpunt R. Sappinen Flora 0-2
35' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor B. Kristensen Hibernians
45' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor F. Apap Hibernians
46' Wissel Hibernians Wissel M. Beerman voor Z. Grech Hibernians
46' Wissel Flora Wissel M. Poom voor M. Miller Flora
47' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor L. Almeida Hibernians
53' Wissel Hibernians Wissel T. Desira voor L. Almeida Hibernians
64' Wissel Hibernians Wissel A. Attard voor B. T. Lubanzadio Aldama Hibernians
64' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor J. Grech Hibernians
66' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor T. Desira Hibernians
68' Wissel Flora Wissel S. Reinkort voor R. Sappinen Flora
73' Wissel Hibernians Wissel F. Mensah voor W. Domoraud Hibernians
76' Gele kaart Flora Gele kaart voor S. Reinkort Flora
87' Doelpunt Flora Doelpunt S. Reinkort met assist van H. Ojamaa Flora 0-3
88' Wissel Flora Wissel D. Kuraksin voor H. Ojamaa Flora
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernians - Flora
Opstellingen Hibernians - Flora
De opstellingen van Hibernians en Flora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernians gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Flora zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Jürgen Henn
Voorbeschouwing Hibernians - Flora

Hibernians en Flora spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manfredas Lukjančukas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hibernians en Flora in de Champions League vond plaats op 6 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Flora. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Flora favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hibernians te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hibernians. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.