Nabeschouwing HJK - Budućnost (3-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 6 juli 2021 - 18:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt HJK het dinsdag 6 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Budućnost. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - Budućnost live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Budućnost (3-1)

Het Champions League duel tussen HJK en Budućnost is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-1 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. HJK kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. Riski. HJK vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Valencic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 13e minuut volgde een derde treffer van HJK, waarmee J. Saksela zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

M. Raickovic zette Budućnost even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Nicolas Laforge toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor HJK.

LIVE HJK - Budućnost 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Budućnost teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt HJK Doelpunt R. Riski HJK 1-0
7' Doelpunt HJK Doelpunt F. Valencic HJK 2-0
13' Doelpunt HJK Doelpunt J. Saksela met assist van F. Valencic HJK 3-0
31' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor V. Terzic Budućnost
34' Gele kaart HJK Gele kaart voor J. Saksela HJK
35' Penalty Budućnost Penalty M. Raickovic Budućnost 3-1
45' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor A. Babic Budućnost
46' Wissel Budućnost Wissel M. Mrvaljevic voor V. Djukanovic Budućnost
51' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor L. Mirkovic Budućnost
72' Wissel Budućnost Wissel B. Milic voor L. Mirkovic Budućnost
72' Wissel Budućnost Wissel J. Baosic voor M. Raickovic Budućnost
85' Gele kaart HJK Gele kaart voor D. Browne HJK
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Budućnost
Opstellingen HJK - Budućnost
De opstellingen van HJK en Budućnost zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Budućnost zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Mladen Milinković
Voorbeschouwing HJK - Budućnost

HJK en Budućnost spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HJK en Budućnost elkaar treffen in de Champions League.