Nabeschouwing Inter Milan - Real Madrid (0-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Inter Milan het woensdag 15 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Real Madrid (0-1)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door Rodrygo, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Inter Milan dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor Real Madrid de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Inter Milan - Real Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Inter Gele kaart voor L. Martinez Inter
55' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor I. Perisic Inter
55' Wissel Inter Wissel D. Dumfries voor M. Darmian Inter
60' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Alaba Real Madrid
65' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor H. Calhanoglu Inter
65' Wissel Inter Wissel J. Correa voor L. Martinez Inter
65' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor Lucas Real Madrid
80' Wissel Real Madrid Wissel E. Camavinga voor L. Modric Real Madrid
84' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor N. Barella Inter
89' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Rodrygo met assist van E. Camavinga Real Madrid 0-1
92' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Vinicius Junior Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Real Madrid
Opstellingen Inter Milan - Real Madrid
De opstellingen van Inter Milan en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Real Madrid

Inter Milan en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 25 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Inter Milan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.