Nabeschouwing Inter Milan - Sheriff (3-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Inter Milan het dinsdag 19 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Sheriff (3-1)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 3-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door E. Dzeko, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Sheriff kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Thill, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette A. Vidal zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Inter vergroot nadat S. de Vrij de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Sheriff 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Inter Doelpunt E. Dzeko met assist van A. Vidal Inter 1-0
46' Wissel Sheriff Wissel S. Radeljic voor F. Castaneda Sheriff
51' Gele kaart Inter Gele kaart voor F. Dimarco Inter
52' Doelpunt Sheriff Doelpunt S. Thill Sheriff 1-1
55' Wissel Inter Wissel A. Bastoni voor F. Dimarco Inter
58' Doelpunt Inter Doelpunt A. Vidal met assist van E. Dzeko Inter 2-1
67' Doelpunt Inter Doelpunt S. de Vrij met assist van D. Dumfries Inter 3-1
75' Wissel Sheriff Wissel B. Nikolov voor E. Addo Sheriff
75' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor E. Dzeko Inter
75' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor A. Vidal Inter
84' Wissel Sheriff Wissel M. Cojocaru voor D. Kolovos Sheriff
85' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor M. Brozovic Inter
85' Wissel Inter Wissel A. Kolarov voor I. Perisic Inter
88' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Cojocaru Sheriff
90' Wissel Sheriff Wissel S. Cojocari voor A. Traore Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Sheriff
Opstellingen Inter Milan - Sheriff
De opstellingen van Inter Milan en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Sheriff

Inter Milan en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Sheriff elkaar treffen in de Champions League.

Winst Inter Milan 0
Winst Sheriff 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Sheriff terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.