Nabeschouwing Juventus - Malmo FF (1-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Juventus het woensdag 8 december 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Malmo FF (1-0)

Het Champions League duel tussen Juventus en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 1-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Kean, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Juventus dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - Malmo FF 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Kean met assist van F. Bernardeschi Juventus 1-0
30' Wissel Malmö FF Wissel S. Pena voor E. Rakip Malmö FF
46' Wissel Juventus Wissel A. Morata voor P. Dybala Juventus
49' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Colak Malmö FF
68' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor B. Innocent Malmö FF
71' Wissel Juventus Wissel M. De Sciglio voor K. De Winter Juventus
78' Wissel Malmö FF Wissel M. Abubakari voor A. Colak Malmö FF
80' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor S. Pena Malmö FF
82' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor F. Bernardeschi Juventus
89' Wissel Malmö FF Wissel A. Nalic voor B. Innocent Malmö FF
90' Wissel Juventus Wissel C. M. Da Graca voor M. Kean Juventus
90' Wissel Juventus Wissel F. Miretti voor R. Bentancur Juventus
90' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Rabiot Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Malmo FF
Opstellingen Juventus - Malmo FF
De opstellingen van Juventus en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Jon Dahl Tomasson
Voorbeschouwing Juventus - Malmo FF

Juventus en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 14 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Malmo FF slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 3
Winst Malmo FF 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 2e positie staat, terwijl we Malmo FF terugvinden op de 4e plaats.