Nabeschouwing Kairat - Crvena Zvezda (2-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 21 juli 2021 - 16:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Kairat het woensdag 21 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Almaty.

Via de Kairat - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kairat - Crvena Zvezda (2-1)

Het Champions League duel tussen Kairat en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kairat. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Kante, waarmee Kairat met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Mikanovic zorgde ervoor dat Crvena Zvezda op 1-1 kwam te staan in de 57e minuut. In de 79e minuut zette M. Bagnack zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kairat de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Kairat een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kairat - Crvena Zvezda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kairat - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Kairat Wissel Y. Vorogovskiy voor N. Kosovic Kairat
20' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Katai Crvena Zvezda
24' Doelpunt Kairat Doelpunt Kante met assist van G. Suyumbayev Kairat 1-0
42' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Shushenachev Kairat
46' Wissel Kairat Wissel A. Buranchiev voor G. Suyumbayev Kairat
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel L. Diony voor M. Pavkov Crvena Zvezda
51' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Buranchiev Kairat
57' Eigen doelpunt Crvena Zvezda Eigen doelpunt D. Mikanovic M. Gajic Crvena Zvezda 1-1
68' Wissel Crvena Zvezda Wissel G. Kanga voor M. Ivanic Crvena Zvezda
68' Wissel Kairat Wissel M. Bagnack voor A. Shushenachev Kairat
76' Wissel Kairat Wissel G. Alykulov voor A. Buranchiev Kairat
79' Doelpunt Kairat Doelpunt M. Bagnack met assist van Y. Vorogovskiy Kairat 2-1
84' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. M. Bakayoko voor A. Katai Crvena Zvezda
90' Wissel Crvena Zvezda Wissel F. Falco voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
93' Gele kaart Kairat Gele kaart voor M. Bagnack Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Kairat - Crvena Zvezda
Opstellingen Kairat - Crvena Zvezda
De opstellingen van Kairat en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kairat gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Kairat - Crvena Zvezda

Kairat en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kairat en Crvena Zvezda elkaar treffen in de Champions League.