Nabeschouwing Kairat - Maccabi Haifa (2-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 14 juli 2021 - 16:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Kairat het woensdag 14 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Almaty.

Via de Kairat - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kairat - Maccabi Haifa (2-0)

Het Champions League duel tussen Kairat en Maccabi Haifa is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kopievskiy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kairat.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door V. Love, waarmee Kairat met 1-0 de leiding nam. Kairat vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Abiken op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut moest Kairat verder met een man minder nadat S. Keiler een rode kaart had gekregen. Het lukte Maccabi Haifa in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 92e minuut werd A. Mohamed van Maccabi Haifa met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Maccabi Haifa het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kairat.

LIVE Kairat - Maccabi Haifa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kairat - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Kairat Doelpunt V. Love met assist van A. Shushenachev Kairat 1-0
27' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor M. Abu Fani Maccabi Haifa
38' Gele kaart Kairat Gele kaart voor K. Hovhannisyan Kairat
46' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Mohamed voor J. Rodriguez Maccabi Haifa
61' Gele kaart Kairat Gele kaart voor G. Suyumbayev Kairat
62' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor O. Atzili Maccabi Haifa
64' Wissel Maccabi Haifa Wissel G. Donyoh voor D. David Maccabi Haifa
66' Doelpunt Kairat Doelpunt A. Abiken Kairat 2-0
69' Wissel Maccabi Haifa Wissel B. Sahar voor R. Meir Maccabi Haifa
73' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Abiken Kairat
78' Wissel Kairat Wissel D. Mikanovic voor A. Shushenachev Kairat
80' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Menachem voor S. Goldberg Maccabi Haifa
80' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Levi voor M. Abu Fani Maccabi Haifa
86' Wissel Kairat Wissel A. Buranchiev voor A. Abiken Kairat
86' Wissel Kairat Wissel G. Alykulov voor K. Hovhannisyan Kairat
90' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor G. Donyoh Maccabi Haifa
92' Rode kaart Kairat Rode kaart voor S. Keiler Kairat
92' Rode kaart Maccabi Haifa Rode kaart voor A. Mohamed Maccabi Haifa
96' Wissel Kairat Wissel J. Paulo voor Kante Kairat
97' Gele kaart Kairat Gele kaart voor V. Love Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Kairat - Maccabi Haifa
Opstellingen Kairat - Maccabi Haifa
De opstellingen van Kairat en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kairat gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.