Nabeschouwing Lincoln Red Imps - CFR Cluj (1-2) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 20 juli 2021 - 18:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Lincoln Red Imps het dinsdag 20 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Lincoln Red Imps - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - CFR Cluj (1-2)

Het Champions League duel tussen Lincoln Red Imps en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 1-2 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door M. Rosa, waarmee Lincoln Red Imps met 1-0 de leiding nam. CFR Cluj kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Debeljuh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette G. Debeljuh zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee CFR Cluj de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Willy Delajod, waardoor CFR Cluj een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lincoln Red Imps - CFR Cluj 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor M. Rosa Lincoln Red Imps
24' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor E. Brito Lincoln Red Imps
38' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor G. Debeljuh CFR Cluj
45' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt M. Rosa met assist van L. Walker Lincoln Red Imps 1-0
46' Wissel CFR Cluj Wissel A. Chipciu voor I. Costache CFR Cluj
52' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt G. Debeljuh met assist van R. Sigurjonsson CFR Cluj 1-1
58' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt G. Debeljuh CFR Cluj 1-2
59' Wissel Lincoln Red Imps Wissel L. Casciaro voor K. Ronan Lincoln Red Imps
65' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor J. Toscano Lincoln Red Imps
69' Wissel Lincoln Red Imps Wissel F. Carralero voor K. Gomez Lincoln Red Imps
69' Wissel Lincoln Red Imps Wissel E. Ocran voor E. Brito Lincoln Red Imps
74' Wissel CFR Cluj Wissel C. Manea voor M. Susic CFR Cluj
81' Wissel CFR Cluj Wissel A. Tahiri voor C. Deac CFR Cluj
81' Wissel CFR Cluj Wissel C. Petrila voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
83' Wissel Lincoln Red Imps Wissel G. Torilla voor L. Walker Lincoln Red Imps
92' Wissel CFR Cluj Wissel G. Fofana voor R. Sigurjonsson CFR Cluj
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - CFR Cluj
Opstellingen Lincoln Red Imps - CFR Cluj
De opstellingen van Lincoln Red Imps en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln Red Imps gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Michael McElwee
Voorbeschouwing Lincoln Red Imps - CFR Cluj

Lincoln Red Imps en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lincoln Red Imps en CFR Cluj elkaar treffen in de Champions League.