Nabeschouwing Ludogorets - Malmo FF (2-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 24 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Ludogorets het dinsdag 24 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Malmo FF (2-1)

Het Champions League duel tussen Ludogorets en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Nedyalkov, waarmee Ludogorets met 1-0 de leiding nam. Malmö FF kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Birmancevic, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Ludogorets vervolgens op 2-1. Het was P. Sotiriou die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Ludogorets een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ludogorets - Malmo FF 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Ludogorets Doelpunt A. Nedyalkov Ludogorets 1-0
31' Wissel Ludogorets Wissel D. Yankov voor Cauly Ludogorets
37' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor S. Badji Ludogorets
40' Wissel Malmö FF Wissel I. Diawara voor J. Dahlin Malmö FF
42' Doelpunt Malmö FF Doelpunt V. Birmancevic Malmö FF 1-1
46' Wissel Ludogorets Wissel Cicinho voor J. Ikoko Ludogorets
46' Wissel Ludogorets Wissel A. Santana voor S. Badji Ludogorets
48' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor D. Yankov Ludogorets
60' Penalty Ludogorets Penalty P. Sotiriou Ludogorets 2-1
63' Wissel Ludogorets Wissel Josue Sa voor O. Verdon Ludogorets
74' Wissel Ludogorets Wissel M. Tchibota voor Wanderson Ludogorets
80' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Ahmedhodzic Malmö FF
91' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor S. Rieks Malmö FF
91' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor P. Sotiriou Ludogorets
92' Wissel Malmö FF Wissel M. Abubakari voor A. Colak Malmö FF
92' Wissel Malmö FF Wissel E. Rakip voor O. Lewicki Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Malmo FF
Opstellingen Ludogorets - Malmo FF
De opstellingen van Ludogorets en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Jon Dahl Tomasson
Voorbeschouwing Ludogorets - Malmo FF

Ludogorets en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ludogorets en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 18 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Malmo FF favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ludogorets te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ludogorets. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.