Nabeschouwing Malmo FF - Rangers (2-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 3 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Malmo FF het dinsdag 3 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Eleda Stadion (Malmö) in Malmö.

Via de Malmo FF - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Rangers (2-1)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 2-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door S. Rieks, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Malmö FF vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Birmancevic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut wist Rangers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Davis. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Rangers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Szymon Marciniak, waardoor Malmo FF een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Malmo FF - Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor S. Rieks Malmö FF
38' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
43' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Itten Rangers
47' Doelpunt Malmö FF Doelpunt S. Rieks met assist van V. Birmancevic Malmö FF 1-0
49' Doelpunt Malmö FF Doelpunt V. Birmancevic met assist van A. Christiansen Malmö FF 2-0
52' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor N. Moisander Malmö FF
63' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor C. Itten Rangers
67' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor L. Nielsen Malmö FF
70' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Arfield Rangers
74' Wissel Malmö FF Wissel A. Nalic voor V. Birmancevic Malmö FF
88' Wissel Malmö FF Wissel F. Beijmo voor S. Rieks Malmö FF
88' Wissel Malmö FF Wissel M. Abubakari voor A. Colak Malmö FF
89' Wissel Malmö FF Wissel E. Rakip voor A. Christiansen Malmö FF
95' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Davis met assist van R. Kent Rangers 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Rangers
Opstellingen Malmo FF - Rangers
De opstellingen van Malmo FF en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Jon Dahl Tomasson
Coach Steven Gerrard
Voorbeschouwing Malmo FF - Rangers

Malmo FF en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Malmo FF en Rangers in de Champions League vond plaats op 3 augustus 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Malmo FF favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rangers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.