Nabeschouwing Malmo FF - Riga (1-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 7 juli 2021 - 19:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Malmo FF het woensdag 7 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Riga. De wedstrijd wordt gespeeld in Malmö Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Riga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Riga (1-0)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en Riga is onder leiding van scheidsrechter Kaarlo Oskari Hämäläinen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Y. O. Muritala van Riga. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 41e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 50 minuten was het A. Colak die Malmö FF op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Malmo FF uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Malmo FF - Riga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Riga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Ahmedhodzic Malmö FF
22' Gele kaart Riga Gele kaart voor Y. O. Muritala Riga
29' Gele kaart Riga Gele kaart voor A. Cernomordijs Riga
30' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Colak Malmö FF
41' Tweede gele kaart Riga Tweede gele kaart voor Y. O. Muritala Riga
46' Wissel Malmö FF Wissel V. Birmancevic voor S. Rieks Malmö FF
50' Doelpunt Malmö FF Doelpunt A. Colak met assist van J. Berget Malmö FF 1-0
60' Gele kaart Riga Gele kaart voor V. Fjodorovs Riga
60' Wissel Riga Wissel K. Mbombo voor V. Fjodorovs Riga
67' Wissel Malmö FF Wissel A. Nalic voor S. Nanasi Malmö FF
73' Wissel Malmö FF Wissel I. Bonke voor O. Lewicki Malmö FF
73' Wissel Malmö FF Wissel A. Sarr voor J. Berget Malmö FF
77' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor I. Bonke Malmö FF
92' Wissel Riga Wissel Wesley voor F. Brisola Riga
92' Wissel Riga Wissel E. Babayan voor K. Mbombo Riga
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Riga
Opstellingen Malmo FF - Riga
De opstellingen van Malmo FF en Riga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Riga zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.