In de Champions League neemt Midtjylland het dinsdag 10 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - PSV (0-1)

Het Champions League duel tussen Midtjylland en PSV is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door Bruma, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor PSV de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Midtjylland - PSV
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
110
111
Gevaarlijke aanvallen
50
41
Passes
424
491
Overtredingen
12
14
Buitenspel
0
4
Corners
3
4
Wissels
5
5
LIVE Midtjylland - PSV 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Midtjylland Wissel G. Isaksen voor N. Dyhr Midtjylland
61' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Propper PSV
64' Wissel PSV Wissel Bruma voor N. Madueke PSV
64' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor C. Gakpo PSV
72' Wissel Midtjylland Wissel V. Lind voor A. Mabil Midtjylland
76' Wissel PSV Wissel M. van Ginkel voor M. Gotze PSV
80' Wissel Midtjylland Wissel O. Fraulo voor R. Onyedika Midtjylland
80' Wissel Midtjylland Wissel M. Hansen voor Junior Brumado Midtjylland
83' Wissel Midtjylland Wissel Charles voor Evander Midtjylland
88' Wissel PSV Wissel F. Fofana voor E. Zahavi PSV
88' Wissel PSV Wissel Mauro Junior voor D. Propper PSV
93' Doelpunt PSV Doelpunt Bruma PSV 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - PSV
Opstellingen Midtjylland - PSV
De opstellingen van Midtjylland en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Midtjylland - PSV

Midtjylland en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Midtjylland en PSV in de Champions League vond plaats op 3 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 1 keer wist de ploeg van Midtjylland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Midtjylland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Midtjylland 0
Winst PSV 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Midtjylland - PSV Opstelling Midtjylland Opstelling PSV Live Midtjylland - PSV Live Midtjylland - PSV kijken Midtjylland - PSV kijken Live Midtjylland - PSV stream Midtjylland - PSV Fox Sports Nabeschouwing Midtjylland - PSV Uitslag Midtjylland - PSV Statistieken Midtjylland - PSV Champions League 2021/2022 Midtjylland - PSV wedden Midtjylland - PSV gokken Midtjylland - PSV Unibet