Nabeschouwing Milan - Atlético Madrid (1-2) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Milan het dinsdag 28 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Atlético Madrid (1-2)

Het Champions League duel tussen Milan en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door R. Leao, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. In de 29e minuut kreeg F. Kessie van Milan voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Milan de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Griezmann namens Atlético Madrid in de 84e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

L. Suarez zette Atlético Madrid even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Cüneyt Çakιr toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Atlético Madrid een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Milan - Atlético Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Kessie Milan
20' Doelpunt Milan Doelpunt R. Leao met assist van B. Diaz Milan 1-0
29' Tweede gele kaart Milan Tweede gele kaart voor F. Kessie Milan
29' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Rebic Milan
34' Wissel Milan Wissel S. Tonali voor A. Rebic Milan
40' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor K. Trippier Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel R. De Paul voor Y. Carrasco Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor M. Hermoso Atlético Madrid
57' Wissel Milan Wissel O. Giroud voor B. Diaz Milan
57' Wissel Milan Wissel F. Ballo Toure voor R. Leao Milan
60' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor Koke Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor G. Kondogbia Atlético Madrid
69' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Hernandez Milan
79' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Saelemaekers Milan
81' Wissel Milan Wissel A. Florenzi voor I. Bennacer Milan
81' Wissel Milan Wissel P. Kalulu voor A. Saelemaekers Milan
84' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Renan Lodi Atlético Madrid 1-1
97' Penalty Atlético Madrid Penalty L. Suarez Atlético Madrid 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Atlético Madrid
Opstellingen Milan - Atlético Madrid
De opstellingen van Milan en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Atlético Madrid

Milan en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 11 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milan 0
Winst Atlético Madrid 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 4e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.