Nabeschouwing Milan - Porto (1-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 3 november 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Milan het woensdag 3 november 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Porto (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Milan en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Diaz, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van C. Mbemba zorgde ervoor dat Milan op 1-1 kwam te staan in de 61e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Milan - Porto 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz met assist van M. Grujic Porto 0-1
28' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Pioli Milan
46' Wissel Milan Wissel P. Kalulu voor D. Calabria Milan
49' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Grujic Porto
55' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Tomori Milan
61' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt C. Mbemba P. Kalulu Milan 1-1
65' Gele kaart Porto Gele kaart voor C. Mbemba Porto
68' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor B. Diaz Milan
68' Wissel Milan Wissel F. Kessie voor S. Tonali Milan
69' Wissel Porto Wissel Vitinha voor Sergio Oliveira Porto
73' Gele kaart Porto Gele kaart voor Vitinha Porto
76' Wissel Milan Wissel Z. Ibrahimovic voor O. Giroud Milan
79' Wissel Porto Wissel F. Conceicao voor Evanilson Porto
79' Wissel Porto Wissel B. Costa voor L. Diaz Porto
85' Wissel Milan Wissel D. Maldini voor R. Leao Milan
85' Wissel Porto Wissel Pepe voor M. Taremi Porto
86' Wissel Porto Wissel T. Martinez voor Otavio Porto
92' Gele kaart Porto Gele kaart voor F. Conceicao Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Porto
Opstellingen Milan - Porto
De opstellingen van Milan en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Porto

Milan en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Porto in de Champions League vond plaats op 19 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 1 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milan 0
Winst Porto 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 4e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 3e plaats.