Nabeschouwing Monaco - Shakhtar Donetsk (0-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 17 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Monaco het dinsdag 17 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Shakhtar Donetsk (0-1)

Het Champions League duel tussen Monaco en Shakhtar Donetsk is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Pedrinho, waarmee Shakhtar Donetsk met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Monaco dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Shakhtar Donetsk.

LIVE Monaco - Shakhtar Donetsk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Pedrinho Shakhtar Donetsk 0-1
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Alan Patrick voor Pedrinho Shakhtar Donetsk
46' Wissel Monaco Wissel Jean Lucas voor Y. Fofana Monaco
60' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor A. Golovin Monaco
66' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel E. Konoplyanka voor M. Solomon Shakhtar Donetsk
67' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor W. Ben Yedder Monaco
67' Wissel Monaco Wissel K. Diatta voor G. Martins Monaco
74' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel T. Stepanenko voor Maycon Shakhtar Donetsk
87' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor T. Stepanenko Shakhtar Donetsk
89' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Marlos voor Tete Shakhtar Donetsk
90' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel D. Sikan voor L. Traore Shakhtar Donetsk
90' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Alan Patrick Shakhtar Donetsk
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Shakhtar Donetsk
Opstellingen Monaco - Shakhtar Donetsk
De opstellingen van Monaco en Shakhtar Donetsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Shakhtar Donetsk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Shakhtar Donetsk

Monaco en Shakhtar Donetsk spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monaco en Shakhtar Donetsk elkaar treffen in de Champions League.