Nabeschouwing Neftçi - Dinamo Tbilisi (2-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 14 juli 2021 - 19:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Neftçi het woensdag 14 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakcell Arena in Baku.

Via de Neftçi - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Dinamo Tbilisi (2-1)

Het Champions League duel tussen Neftçi en Dinamo Tbilisi is onder leiding van scheidsrechter Dumitru Muntean geëindigd in een 2-1 overwinning voor Neftçi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door M. Radin, waarmee Dinamo Tbilisi met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Makhmudov in de 58e minuut zorgde er even later voor dat Neftçi weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 68e minuut zette N. Alasgarov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Neftçi de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dumitru Muntean, waardoor Neftçi een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Neftçi - Dinamo Tbilisi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor C. Meza Colli Neftçi
45' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor M. Radin Dinamo Tbilisi
51' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt M. Radin Dinamo Tbilisi 0-1
52' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor G. Gabedava Dinamo Tbilisi
55' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor P. M. Mbodj Neftçi
58' Penalty Neftçi Penalty E. Makhmudov Neftçi 1-1
64' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor Y. Lawal Neftçi
64' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor G. Kutsia Dinamo Tbilisi
68' Doelpunt Neftçi Doelpunt N. Alasgarov met assist van E. Makhmudov Neftçi 2-1
70' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel B. Osei voor G. Kutsia Dinamo Tbilisi
70' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel T. Morchiladze voor F. Sporkslede Dinamo Tbilisi
71' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor S. Gbegnon Dinamo Tbilisi
71' Wissel Neftçi Wissel H. Soares voor C. Meza Colli Neftçi
74' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel A. Mekvabishvili voor B. Kardava Dinamo Tbilisi
76' Wissel Neftçi Wissel K. Nacafov voor S. Bougrine Neftçi
81' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor O. Buludov Neftçi
83' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor T. Morchiladze Dinamo Tbilisi
89' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel N. Kavtaradze voor M. Radin Dinamo Tbilisi
89' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel N. Iashvili voor L. Kharabadze Dinamo Tbilisi
91' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor N. Iashvili Dinamo Tbilisi
93' Wissel Neftçi Wissel M. Abbasov voor N. Alasgarov Neftçi
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Dinamo Tbilisi
Opstellingen Neftçi - Dinamo Tbilisi
De opstellingen van Neftçi en Dinamo Tbilisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Neftçi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dinamo Tbilisi zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Kakhaber Tskhadadze
Voorbeschouwing Neftçi - Dinamo Tbilisi

Neftçi en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dumitru Muntean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Neftçi en Dinamo Tbilisi in de Champions League vond plaats op 7 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Neftçi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Neftçi favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Tbilisi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.