Nabeschouwing Neftçi - Olympiakos Piraeus (0-1) || Champions League

Woensdag 28 juli 2021 - 19:00 uur

In de Champions League neemt Neftçi het woensdag 28 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakcell Arena in Baku.

Via de Neftçi - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Olympiakos Piraeus (0-1)

Het Champions League duel tussen Neftçi en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door G. Masouras, waarmee Olympiakos Piraeus met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Olympiakos Piraeus.

Wedstrijdstatistieken Neftçi - Olympiakos Piraeus
Balbezit
55%
45%
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
113
80
Gevaarlijke aanvallen
55
40
Corners
7
7
Wissels
5
3
LIVE Neftçi - Olympiakos Piraeus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt G. Masouras met assist van M. Valbuena Olympiakos Piraeus 0-1
31' Wissel Neftçi Wissel M. Abbasov voor O. Buludov Neftçi
65' Wissel Neftçi Wissel I. Zulfugarli voor C. Meza Colli Neftçi
76' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Randjelovic voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
82' Wissel Neftçi Wissel F. Muradbayli voor M. Abbasov Neftçi
82' Wissel Neftçi Wissel K. Nacafov voor S. Bougrine Neftçi
82' Wissel Neftçi Wissel A. Alizada voor Y. Lawal Neftçi
82' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Vrousai voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
86' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El Arabi voor Koka Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Neftçi - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Neftçi en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Neftçi gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Pedro Rui da Mota Vieira Martins
Voorbeschouwing Neftçi - Olympiakos Piraeus

Neftçi en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Neftçi en Olympiakos Piraeus in de Champions League vond plaats op 21 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olympiakos Piraeus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Neftçi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Neftçi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Neftçi 0
Winst Olympiakos Piraeus 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Neftçi - Olympiakos Piraeus Opstelling Neftçi Opstelling Olympiakos Piraeus Live Neftçi - Olympiakos Piraeus Live Neftçi - Olympiakos Piraeus kijken Neftçi - Olympiakos Piraeus kijken Live Neftçi - Olympiakos Piraeus stream Neftçi - Olympiakos Piraeus Fox Sports Nabeschouwing Neftçi - Olympiakos Piraeus Uitslag Neftçi - Olympiakos Piraeus Statistieken Neftçi - Olympiakos Piraeus Champions League 2021/2022 Neftçi - Olympiakos Piraeus wedden Neftçi - Olympiakos Piraeus gokken Neftçi - Olympiakos Piraeus Unibet