Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Ludogorets (1-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 3 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Olympiakos Piraeus het dinsdag 3 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Ludogorets (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Ludogorets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door K. Despodov, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Olympiakos Piraeus het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk A. Camara die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Olympiakos Piraeus - Ludogorets 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor R. Semedo Olympiakos Piraeus
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. MVila voor P. Kunde Malong Olympiakos Piraeus
49' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Cisse Olympiakos Piraeus
50' Doelpunt Ludogorets Doelpunt K. Despodov Ludogorets 0-1
53' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El Arabi voor P. Cisse Olympiakos Piraeus
57' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor B. Tekpetey Ludogorets
62' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Androutsos voor K. Lala Olympiakos Piraeus
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Camara voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
73' Wissel Ludogorets Wissel A. Santana voor C. Oliveira-Souza Ludogorets
82' Wissel Ludogorets Wissel Cicinho voor B. Tekpetey Ludogorets
87' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt A. Camara Olympiakos Piraeus 1-1
89' Wissel Ludogorets Wissel Wanderson voor P. Sotiriou Ludogorets
93' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor A. Nedyalkov Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Ludogorets
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Ludogorets
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Pedro Rui da Mota Vieira Martins
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Ludogorets

Olympiakos Piraeus en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Ludogorets elkaar treffen in de Champions League.